Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd es va construir el 2002 i es troba a la Zona Econòmica Especial de Bowang, província d'Anhui.

Es va registrar 0.210 milions de RMB, ocupa 120.000.000 metres quadrats amb més de 400 empleats i està compost per operadors de màquines i tècnics de muntatge altament qualificats i amb el suport de personal d'enginyers i dissenyadors amb experiència, i el converteix en un dels majors fabricants de xapa metàl·lica. fabricació de maquinària a la Xina.

Ens dediquem a l'R+D i la fabricació d'equips de processament de nivell mitjà o alt i línies de premsa per a punxonadora de xapes, cisalla de guillotina hidràulica, dobladora de frens de premsa i màquina de tall làser de fibra de plaques metàl·liques. Zhongrui no només té contractes de nivell AAA i compleix la promesa a les empreses, sinó que també passa la certificació ISO9001 i la certificació CE.

Amb anys de desenvolupament i acumulació, hem continuat reforçant la investigació i el desenvolupament de nous productes, introduint la tecnologia CNC que provenen d'Itàlia i Alemanya. Freno de premsa CNC, la màquina de tall per làser de fibra CNC que vam produir ha aconseguit una sensació real de control automàtic CNC i millora molt la productivitat.

Per controlar estrictament la qualitat i garantir la satisfacció dels clients, l'empresa va aconseguir un producte amb un estricte control des del disseny, el procés de fabricació, la inspecció fins al lliurament, la instal·lació i el servei de tota la màquina.

Zhongrui es mantindrà emprenedor en l'esperit corporatiu de "crèdit, col·laboració, pragmatisme i innovació i esperem sincerament avançar junts i crear conjuntament brillantor amb amics de tots els cercles.

Per què escollir-nos

Més de 20 anys Més de 20 anys
Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd es va construir el 2002.
Certificat de màquina d'alta qualitat Certificat de màquina d'alta qualitat
Contractes de nivell AAA i mantenir la promesa a les empreses, ha aprovat la certificació del sistema de gestió de qualitat ISO9001, l'estàndard europeu CE, la llicència de la FDA de productes d'exportació, la certificació CE obligatòria d'exportació a Europa, els productes s'exporten amb dret a si mateixos.
Equip tècnic Equip tècnic
Amb més de 400 empleats, inclòs el personal tècnic mitjà i superior van representar el 60%. Està compost per operaris de màquines i tècnics de muntatge altament formats i qualificats recolzats per personal d'enginyers i dissenyadors amb experiència, i també contracta experts durant molts anys com a assessor tècnic de producció.
Equip d'R+D+i Equip d'R+D+i
Actualment té 20 patents autoritzades, incloses 3 patents d'invenció.

Feedback del client

Exposició

Exposició