A RAYMAX el nostre objectiu final és oferir el servei i el suport de qualitat que es mereixen els nostres clients. El nostre personal de servei dedicat i la nostra xarxa de distribuïdors gaudeixen d'una relació entre tècnic i màquina immillorable per garantir una resposta oportuna.

RAYMAX es va fundar l'any 2002, el primer fabricant de màquines de treball de xapa a la Xina.

La primera producció de RAYMAX va ser una màquina de tall manual de làmines. Avui RAYMAX s'enorgulleix d'oferir una àmplia gamma de productes a la indústria del treball de la xapa.

RAYMAX amb la seva capacitat de producció anual de màquines de 2000, en la seva àrea de 120.000.000 metres quadrats, és l'empresa productora de màquines de treball de xapa més gran del món.

Servei

RAYMAX està treballant i invertint contínuament en els seus empleats i producció per tal d'aconseguir un millor èxit, una millor tecnologia i un millor entorn amb els seus 450 empleats. L'empresa té com a objectiu ser eficaç en les millores futures dels seus clients i compartir grans idees oferint les últimes tecnologies en les circumstàncies més competitives i preveient les seves necessitats futures.

RAYMAX és una marca de classe mundial que ofereix la tecnologia mundial als seus clients de 92 països i creix juntament amb ells.