L'avantatge innovador

A RAYMAX, estem orgullosos de la nostra capacitat d'innovar. Creem noves tecnologies, millorem els processos de fabricació i introduïm al mercat productes inèdits. El nostre equip és capaç de millorar el rendiment general, alhora que es manté magre i eficient. Aquestes són les raons per les quals som líders en el nostre sector.

Tot i que és important per a nosaltres continuar impulsant la indústria en el seu conjunt, els nostres clients segueixen sent la nostra prioritat número u. Per garantir que els nostres clients estiguin completament satisfets, oferim només productes de la més alta qualitat i un personal de suport dedicat.

Procés de producció

Atenció al client és important

Els nostres clients es mereixen el millor, per això el personal d'assistència de RAYMAX es dedica a assegurar-vos que sempre esteu satisfet, tant si sou un associat que treballa amb nosaltres com si sou un usuari final dels nostres productes. I amb una alta relació tècnic/màquina, els nostres clients poden estar segurs de rebre una resposta ràpida del nostre equip d'atenció al client.

Tot i que un temps de resposta ràpid és important, el que realment fa que el nostre personal d'assistència destaqui és el seu coneixement i comprensió dels nostres productes. Quan us poseu en contacte amb nosaltres sobre un problema que us trobeu, rebràs una resposta educada d'un representant del personal d'assistència que es preocupa per RAYMAX i com es tracten els seus clients.

La nostra gamma de productes

RAYMAX se centra en quatre classes principals de productes: premses plegadores, cisalles hidràuliques, màquines de tall per làser i punxonadores. Els productes que oferim dins de cadascuna d'aquestes classes són de primera línia en comparació amb la resta de la indústria. La nostra qualitat és el resultat de materials sòlids, disseny atent i controls intuïtius, juntament amb opcions i complements addicionals que es poden utilitzar per modificar les màquines segons les vostres necessitats.

Certificat