Zhongrui no només se centra en màquines d'alta qualitat, sinó que també ofereix una postvenda satisfactòria com a continuació:
Formació per instal·lar (3 opcions):

A. Subministrarem a la màquina un vídeo de formació i un manual de l'usuari en anglès per a la instal·lació, el funcionament, el manteniment i la resolució de problemes, i donarem una guia tècnica per correu electrònic, fax, telèfon/MSN/ICQ, etc., quan trobeu alguns problemes. d'instal·lació, ús o ajust.
B. Podeu venir a la fàbrica de Zhongrui per entrenar. Oferirem un guia professional. Formació presencial directa i eficaç. Aquí tenim equips muntats, tot tipus d'eines i instal·lacions de prova. Temps d'entrenament: 3 ~ 5 dies.
C. El nostre enginyer farà un servei de formació d'instruccions porta a porta al vostre lloc local. Necessitem la teva ajuda per fer front al tràmit del visat, les despeses de viatge prepagades i l'allotjament durant el viatge de negocis i el període de servei abans del seu enviament. És millor contractar un traductor per als dos nostres enginyers durant el període de formació. Temps d'entrenament: 7 dies.