Si el preu de la màquina pot ser més descompte?
1. RAYMAX sempre ofereix una màquina d'alta qualitat, com sabem, el mercat d'ultramar és més important i difícil que el mercat nacional a causa del temps de comunicació que costa després de la venda, així que sempre, la nostra màquina té prou estàndard de qualitat per assegurar-se que la màquina pot funcionar més que la període de garantia real. D'aquesta manera, estalviarem molt i pensarem amb antelació per als clients.

2. De fet, RAYMAX també pensa en el nostre nivell de preus, segur que oferirem qualitat = preu i preu = qualitat, el preu igualat i acceptable per als clients i durador per a les nostres màquines. Donem la benvinguda a la seva negociació amb nosaltres i obtenir una bona satisfacció.

Puc enviar mostres per provar? Tens una quota de prova o no
Sí, si ens poguessis enviar mostres, serà millor. Per a les proves, hem de personalitzar segons els vostres productes,
de manera que el cost dels motlles anirà al vostre compte, per descomptat, els motlles us pertanyen.
Condicions de pagament?
T/T, L/C, Western Union, Paypal, pagament segur d'Alibaba, etc.
Podem ser el teu agent?
una càlida benvinguda, estem buscant un agent global. Ajudarem l'agent a millorar el mercat i oferir tot el servei, com ara un problema tècnic de la màquina o un altre problema postvenda, mentrestant, podeu obtenir un gran descompte i comissió.
Algun avantatge podem obtenir si us presentem un client nou?
Sí, per descomptat, rebreu alguns regals i la comissió sobre l'import del nou client.
Què passa amb els documents després de l'enviament?
Després de l'enviament, DHL us enviarem tots els documents originals, inclosa la llista d'embalatge, la factura comercial, la B/L i altres certificats que requereixin els clients.
Organitzeu l'enviament de màquines?
Sí, pel preu FOB o CIF, organitzarem l'enviament per a vostè. Per al preu EXW, els clients han d'organitzar l'enviament per ells mateixos o els seus agents.
Quant de temps és el termini de lliurament?
Per a la màquina estàndard, seria de 15 dies laborables; Per a màquines no estàndard i màquines personalitzades segons els requisits específics dels clients, seria de 30 dies
Podeu organitzar inspeccions prèvies a l'enviament de trenta parts
Inspecció prèvia a l'enviament: la inspecció prèvia a l'enviament del proveïdor és final; inspecció prèvia a l'enviament per part de tercers sobre el cost dels compradors.
Proveu tots els vostres productes abans del lliurament?
R Sí, tenim 72 hores de proves abans del lliurament i enviem el vídeo o la imatge de prova al client com a referència
Quines són les vostres condicions d'embalatge?
Embalatge: paquet digne d'exportació adequat per al transport de contenidors.
Caixa de fusta, palet de ferro, pel·lícula de plàstic, etc.
Durant l'enviament, si hi ha danys als productes, com es pot substituir?
En primer lloc, hem d'investigar la raó de la causa del dany. Al mateix temps, reclamarem l'assegurança per nosaltres mateixos o assistirem al comprador.

En segon lloc, enviarem el reemplaçament al comprador. La persona responsable dels danys anteriors es farà càrrec del cost de la substitució.

Hi ha un enginyer disponible per prestar servei a l'estranger?
Sí, oferirem instal·lació i posada en marxa gratuïta, també formació gratuïta.
Com podem oferir-vos serveis eficients (solució de processament de metalls):

Hi ha tres passos com els següents:

1. Reuneix els teus requisits en funció de la teva situació laboral real.

2. Analitzeu la vostra informació i proporcioneu els nostres comentaris.

3. Oferiu opcions en funció de les vostres necessitats específiques. Per exemple, reg. productes estàndard, podem oferir recomanacions professionals; reg. productes no estàndard, podem oferir un disseny professional.

Com puc triar les màquines més adequades?
Si us plau, digueu-me les vostres especificacions, podem triar el millor model per a vosaltres, o podeu triar el model exacte. També podeu enviar-nos el dibuix dels productes, triarem les màquines més adequades per a vosaltres.
Quin és el teu període de garantia?
El període de garantia de qualitat del producte RAYMAX és de 24 mesos des del dia d'embarcament al B/L. Durant el període de garantia, proporcionarem recanvis sense cap càrrec en cas de discrepància de qualitat causada per nosaltres. Si els errors són causats per operacions incorrectes de l'usuari, proporcionarem als clients peces de recanvi a preu de cost.
Què tal la seva fabricació a la Xina?
RAYMAX ubicat a la ciutat de Maanshan, província d'Anhui de la ciutat de Bowang, que és la zona líder a la Xina i també a tot el món com a centre de les màquines de solució de plaques metàl·liques. Hem treballat uns 18 anys en aquesta àrea i tenim un total de 300 empleats. Rica experiència en aquest camp amb suport tècnic professional i servei orientat.
Què tal la qualitat de la vostra màquina? Ens preocupa la qualitat.
RAYMAX és una marca madura a la XINA, la fàbrica es va construir l'any 2002, a través dels nostres 18 anys d'investigació en tecnologia, el nostre disseny que inclou l'estructura i la seguretat i precisió detallada ha millorat molt i pot coincidir amb tots els estàndards CE i els estàndards més estrictes. Els nostres distribuïdors de màquines a tot el món a uns 50 països on hi ha indústria de plaques metàl·liques, hi ha màquines brillants. I on hi ha les nostres màquines, hi ha bona reputació i satisfacció dels usuaris del terminal